Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
BLS10

Välkommen till

Be-Ge Lackering AB


Med vår gedigna erfarenhet och breda kunnande lackerar vi allt från köksluckor till bussar och båtar.

BLS03

Person och transportbilar

Billackering


Be-Ge Lackering AB kan hjälpa dig med allt från lackförsegling till plastreparationer Huvuddelen inom segmentet billackering består av försäkringsskador på person- och transportbilar. De material som används är miljövänlig vattenspädbar baslack och tvåkomponentslack.

BLS08

Både större och mindre serier

Industrilackering


Be-Ge lackering AB bedriver industrilackering i en separat anläggning med kapacitet för våtlackering av alla typer av industrikomponenter, kompletta lastbilar och bussar samt även båtar.
Industrilackering är certifierat enligt ISO 9001:2008.

BLS12

Separat anläggning med hög kapacitet

Stora objekt


Storleken har ingen betydelse. Be-Ge lackering AB har i den ena lokalen en stor lackbox. I denna kan även stora objekt så som lastbilar, bussar och båtar lackeras.

BLS11

Möbler och köksinredning

Möbler och inredning


Be-Ge Lackering AB med sin långa och breda erfarenhet lackerar idag på de flesta material. Exempel på utförda lackeringar är skåpsluckor, möbler, plastkåpor, m.m.

be-ge_flags_slides

Be-Ge Lackering AB - En del av

Be-Ge Koncernen

Be-Ge Koncernen är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England, Litauen, Nederländerna, Tyskland och Belgien. Koncernen omfattar affärsområdena Be-Ge Seating division, Be-Ge Component division och Be-Ge Vehicle division.

 

Lackering

BL025

Brett kunnande inom lackering
Verksamheten bedrivs i en anläggning på Inkörningsvägen 3, där även rostskyddsbehandlingar, plastreparationer, lackförseglingar och inslipning av säkerhetsräfflan i vindrutor utförs. De färger som används är vattenspädbar baslack och tvåkomponents HS lack.. Läs mer...

 

Industrilackering

BL200

För att säkerställa högsta kvalitet!
Industrilackeringen sker i en separat anläggning
på Väderumsvägen 9. Produktionsenheten är certifierat enligt ISO 9001:2008.  Läs mer

 

Site Login