Om Be-Ge Lackering AB

Be-Ge Lackering AB i Oskarshamn har funnit med sedan begynnelsen av Be-Ge. År 2002 delades Be-Ge Lackering upp till en billackering samt en industrilackering. Företagets verksamhet består idag av bil- och industrilackering, lackering av försäkringsskador, samt plastreparationer av fordon och har 16 anställda.

Be-Ge Lackering AB erbjuder sina kunder specialutbildad personal som kan reparera det flesta skador på plastdetaljer i olika former.

Billackeringen

Billackeringen bedrivs i en anläggning på Inkörningsvägen 3, där även plastreparationer utförs. De färger som används är vattenspädbar baslack och tvåkomponents HS lack.

Be-Ge Lackering AB bedriver Industrilackeringen i en separat anläggning på Väderumsvägen 9. Här används två olika sprutboxar till olika typer av arbete.

Industrilackeringen

I en separat anläggning på Väderumsvägen 9 sker industrilackering. Huvuddelen av produktionen utgörs av lackering av detaljer för Scanias lastbilshytter. Även lackering av t ex båtar, bussar, lastbilar och industrikomponenter kan utföras i anläggningen.

Båda våra anläggningar finns i Oskarshamn. 
Vid frågor eller bokning av lackering kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Är du intresserad av vår billackering eller industrilackering
eller vill du få mer information om vad vi erbjuder?

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.