Billackering

Be-Ge Lackering AB har en billackering som bedrivs i en anläggning på Inkörningsvägen 3, där även plastreparationer utförs.

Försäkringsskador på person och transportbilar utgör huvuddelen av företagets omsättning och resterande del av beställningar från privatkunder.

Försäkringsskador

Försäkringsskador på person och transportbilar utgör huvuddelen av företagets omsättning och resterande del av beställningar från privatkunder. De färger som används är vattenspädbar baslack och tvåkomponents HS-lack.

Företaget är medlem i Motorbranschens Riksförbund och industriavdelningen är certifierat enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001:2008.

Motorbranschens Riksförbund

Be-Ge Lackering AB är medlem av Motorbranschens Riksförbund och kvalitetssäkrat enligt MRF VU. Vi följer gällande lagar och bestämmelser, vilket innebär en extra trygghet för kunden vid en eventuell reklamation.

I anläggningen finns två sprutboxar för lackering av person- och transportbilar, med dithörande torkugnar samt ytor för plastreparationer.

Tidseffektiv färgblandning

Med en modern Moonwalk färgblandningsmaskin installerad på anläggningen kan Be-Ge Lackering ABs Billackering säkerställa att det blir samma kulör på reparationen som på bilens originallack. Vid inmatning av färgkod kontrollerar och mixar Moonwalk ihop färgnyansen med en precision på 0,01 gram. Processen är både kvalitetsstärkande och tideffektiviserande för personalen.

Be-Ge Lackering AB arbetar målmedvetet och långsiktigt med miljöarbete som ämnar till att minska belastningen på miljön genom bl.a minimering av utsläpp.
De färger som används är av typen vattenspädbar baslack och vanligen enligt kundens specifikation.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss eller få mer information om billackering?

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.